Frequently Asked Questions

Op deze pagina krijg je wat meer concrete info op de meest gestelde vragen in verband met zang coaching bij Sing en Zang.

560560_4331815145006_1017577441_n.jpg

Hoe kan ik online zangles volgen?

Met een computer met een ingebouwde camera zit je al goed. De lessen gaan door via Zoom. Het is handig om deze te installeren voor we aan de slag gaan. Waarom ik zoom gebruik? Omdat dit het vergader programma is met de beste geluidskwaliteit. 

 

Kan ik ook een half uur zangcoaching volgen?

Zelf ben ik hier geen voorstander van. Om de kwaliteit van mijn lessen te garanderen raad ik je aan om wekelijks 1 uur les te volgen. Dit is het meest efficiënt en je boekt dan het snelste resultaat!

 

Kan ik sing en zang vlot bereiken?

Ja hoor! Er is een (betalende) parkeerplaats vlak voor de deur (2,-/uur) en de praktijk ligt vlak aan het station van Leuven. Er is ook een bushalte in de straat.

 

Wat als ik ziek of afwezig ben?

Als je verkouden bent, of je hebt een hese stem kan je natuurlijk niet zingen. Als je dit 24u op voorhand laat weten dan kan je je sessie verplaatsen. Bij aankoop van een 10 beurten traject mag je 2 keer een les verzetten als dit op voorhand is besproken. Als je niet komt opdagen, of je laat binnen 24 uur weten dat je niet komt moet ik je zangles toch aanrekenen.

 

Moet ik het 10 beurten traject in 10 weken vlak na elkaar nemen?

Als je goed op voorhand weet dat je bv op vakantie bent, dan plannen we dit in. Maar de voorkeur is om het traject heel gebald en vlak na elkaar te plannen. Dan is het rendement van je coachings het grootste. Trust me, je zal dit zelf merken eens je start!