top of page

EP 42 : KORTINGSWEEK! 1 jaar Sing en Zang Podcast! HOERA!

Hey!

De Sing en zang podcast bestaat 1 jaar en daarom wil ik jou belonen met een give away! Meer daarover aan het einde van de podcast!!! Maar eerst blik ik even met jou terug op het afgelopen jaar…

Hoe het allemaal begon?

Vorig jaar eind augustus zette ik de stap om een eigen zangschool te starten in de 2e kleine slaapkamer van mijn appartement. Ik wou een ruimte maken waar ik alle materiaal ter beschikking had om mensen te kunnen ontvangen. Want daarvoor gaf ik telkens op locatie les, maar had ik enkel een piano ter beschikking. En al dat materiaal en posters meesleuren… Dat werd wat onhandig! Alleen wou ik niet dat het een school was. Want een school, dat klinkt zo schools… met examens enzo brrrrrrr! Dus richtte ik het Sing en Zang atelier op! Een plek waar je je eigen stem leert ontdekken en meer in connectie staat met jezelf. Waar je begrijpt wat je precies doet me je lichaam en tegelijkertijd er ook letterlijk beter naar leert luisteren.

Maar hoe zou ik in godsnaam aan klanten geraken? En hoe kan ik mensen overtuigen dat zangles echt niet zo eng is dan dat het lijkt in je hoofd…

Met deze missie bedacht ik dat een podcast de ideale manier zou zijn om mensen te overtuigen dat ik iets kan en er vooral ook iets van ken. Ik ben namelijk al enkele jaren professionele Voice Over en ik heb een opname set in huis. Dus een podcast lag voor de hand. Ook omdat ik net van vakantie terug kwam en ik er de hele zomer lang aan het zwembad de ene podcast na de andere heb kunnen verslinden.

Daarom. :)


Wat een jaar was me dat?!

Daarnaast wil ik ook even terugblikken naar de meest beluisterde podcasts! Want de podcast is op een jaar al meer dan 2500 keer beluisterd geweest. We gaan hup hup naar de 3000 beluisteringen!


Bedankt Sarah!

Ik wil in deze podcast ook iedereen bedanken die me met dit avontuur geholpen heeft! Mijn ouders, mijn vriend, de andere online podcasts die me inspireerde, alle gasten van het afgelopen jaar maar zeker ook Sarah! Ze volgt zangles bij me maar daarnaast helpt ze me ontzettend goed! Want ze doet eigenlijk heel veel voor deze podcast. Meer dan ze eigenlijk zelf denkt. Ze helpt me met het uitschrijven van de podcasts en ook met de accountability! Ze geeft me tips en inspiratie wanneer ik het echt niet meer zie of weet en daarom dat ik elke keer weer een podcast voor jou heb klaarstaan. Ze zorgt er voor dat alles er goed uitziet op sociale media en dat de links naar al het extra materiaal kloppen! Bedankt Sarah! Check haar https://sarahmedia.be/ website zeker uit! Ze heeft een fijne blog ook!


De Top 3 beste afleveringen volgens jou :

Daarnaast is de eerste podcastaflevering over stemhygiëne nog altijd de mees populaire! Maar dat was natuurlijk de geboorte van de podcast.

Op de tweede plaats staat ‘Dit is de beste stemopwarming ooit!’

en op de derde plaats ‘Mijn Zangverhaal’


Laat op instagram of facebook weten welke aflevering jouw lievelingsaflevering was! Misschien is dat wel een goede inspiratie om verder op dat ene onderwerp in te gaan en er een nieuwe podcastaflevering van te maken!


De giveaway!

Je kan deze week uitzonderlijk een online zangles boeken voor maar 45 euro ipv 55 euro! Met de kortingscode ‘ BDAYPODCAST ’ krijg je die korting aan het einde van het afrekenen!

Deze actie geld maar voor deze week! Maar je kan je les wel in de toekomst plannen natuurlijk! De zangles kan je boeken via www.singenzang.com Hier kan je ook een gratis intake gesprek aanvragen van 15 minuten (dit is wel online via zoom) en dan kan je zien of zangles iets voor jou is en of ik de geschikte coach voor je ben!


Bedankt voor het luisteren! En tot volgende week!


Ciao!


x Laura
20 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page