top of page

*** EP 50 : 7 tips om het maximum uit je zangles te halen + 50ste aflevering GIVE AWAY!!!!***

Hey! En welkom bij deze ONGELOFELIJKE SUPER FIJNE 50ste PODCASTAFLEVERING!!!!!

Voor wie dit de eerste podcast aflevering is, stel ik mezelf graag even voor; Ik ben Laura Groeseneken en ik ben professionele zangeres, voice over en vocal coach. Ik sta al meer dan 15 jaar op de planken. Zo toerde ik onder meer met Belgische artiest Ozark Henry en stond ik samen met Mauro Pawlowski, Daan, Willy Sommers en vele anderen op het podium. In 2018 mocht ik België vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival. Daarnaast geef ik al 9 jaar zanglessen!Dus luister zeker tot het einde van deze aflevering!

7 tips voor jou om het maximum uit jouw zangles te halen!


#1 Do your homework!

train goed je oefeningen. Liefst elke dag met 1 dag rust. Dat is ideaal. Je krijgt van mij een trainingsschema en als je dit goed opvolgt haal je het maximum uit je lessen


#2 warm ups voor de les

als je al opgewarmd de les binnenkomt, dan is dat werk al achter de rug! Dan kunnen we samen enkel nog de oefeningen doornemen.


#3 als je een nieuwe techniek aanleert, neem dan opnames

Je mag tijdens de les zeker dictafoon opnames maken van de nieuwe techniek of stemkleur die je aanleert! Ik vind dat zelfs super dat je dat doet! Dus zeker niet verlegen zijn. Haal die iphone maar boven en neem je progressie zeker op!


#4 maak al een playlist met nummers die je graag zou willen zingen

En deze kan continu veranderen! Maar verzamel zeker al wat liedjes. Dan moet je je hersenen geen pijn doen wanneer ik je vraag wat het volgende nummer is dat je graag wilt leren zingen 🙂


#5 kom goed op tijd

Dat spreekt voor zich, maar niet iedereen is op tijd voor de les hahaha


#6 geniet van de les!

leg jezelf geen druk op. Soms kan het zijn dat het thuis beter ging dan in de les. Dat is heel logisch! Tijdens de les heb je wat prestatiestress. Ga er gewoon voor en zie waar je uitkomt.


#7 stel vragen

Vraag me zo veel vragen als je wilt! Nieuwsgierigheid is het allerbeste om veel bij te leren!


***De Give away!***

Schrijf je in via deze link en maak kans op een gratis zangles! Ik geef een zangles ter waarde van 55 euro weg! Je kan de zangles of online of bij mij in Leuven volgen. Dus doe snel mij! Je kan je enkel deze week inschrijven! Go Go Go!

Heb je zin gekregen om te zingen?

Kriebelt het in je keel, maar niet op die vervelende manier? Je kan altijd een afspraak boeken in mijn zang atelier in Leuven vlak aan het station. Dat kan via www.singenzang.com Hier kan je ook een gratis intake gesprek aanvragen van 15 minuten (dit is wel online via zoom) en dan kan je zien of zangles iets voor jou is en of ik de geschikte coach voor je ben!

Bedankt om te luisteren naar deze 50ste aflevering! Het is ontzettend fijn, soms stresserend maar wel heeel bevredigend om voor jou elke week een podcast te maken. De luistercijfers die klimmen elke maand meer en meer omhoog en ik ben blij met jullie positieve reacties!


Bedankt!

En tot volgende week!


Ciao!!!!

X Laura

43 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page