top of page

EP 67 : Wat zijn de voordelen van een online zangcursus?

Bijgewerkt op: 28 feb. 2023

Online zangles, ik was er eerst volledig tegen. Echt waar! En toen kwam die pandemie en kon ik niet anders. Nu geef ik les aan mensen tot in Uzbekistan en Israël! Echt heel fijn! Dus ik ben het gaan omarmen en heb er dan eigenlijk meer en meer voordelen van beginnen inzien! En dat leg ik jou uit in deze podcast...

Voor wie dit de eerste podcast aflevering is, stel ik mezelf graag even voor; Ik ben Laura Groeseneken en ik ben professionele zangeres, voice over en vocal coach. Ik sta al meer dan 15 jaar op de planken. Zo toerde ik onder meer met Belgische artiest Ozark Henry en stond ik samen met Mauro Pawlowski, Daan, Willy Sommers en vele anderen op het podium. In 2018 mocht ik België vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival.


Daarnaast geef ik al 10 jaar zangles, waaronder binnenkort een online live cursus via zoom waar jij bij kan zijn! Schrijf je zeker in voor de online cursus van starten met zingen via de link in de Spotify beschrijving of in de blogpost op de website. De cursus start op 8 maart, het zijn 5 avonden op woensdag van 19u30 tot 21u30 waarin ik alle geheimen van zangtechniek met je deel. Je krijgt ook een heleboel zangoefeningen die je stem veel beter zullen doen klinken in 5 weken. Beloofd!


EN DAN NU IETS HEEL BELANGRIJK!!!!

Op woensdag 1 maart kan je het gratis webinar 'Sing en Zang abc' , leer alles over de zangstem basics, zing mee met onze leuke zang oefeningen en ontdek zelf de voordelen van onze online zangcursus!

Dus schrijf je heeeeel zeker in via deze link: https://singenzang.ck.page/webinarsingenzangabc


Er zijn verschillende redenen waarom iemand zich kan inschrijven voor een online cursus over het starten met zingen, waaronder:

  1. Gemak: Online cursussen kunnen vanaf elke locatie en op elk moment worden gevolgd, wat het gemakkelijker maakt om in een druk schema te passen.

  2. Persoonlijke feedback: Veel online cursussen bieden persoonlijke feedback en de mogelijkheid om op eigen tempo vooruit te gaan.

  3. Kosteneffectiviteit: Online cursussen zijn vaak goedkoper dan privélessen.

  4. Veelzijdigheid van cursussen: Online cursussen bieden een scala aan opties voor verschillende vaardigheidsniveaus, genres en leerstijlen.

  5. Toegang tot bronnen: Online cursussen bieden vaak aanvullende bronnen, zoals videolessen, bladmuziek en audiobestanden.

  6. Oefenen met technologie: Online cursussen kunnen ook helpen bij het leren hoe technologie kan worden gebruikt voor opnamen en verbetering van het zingen.

Inschrijven voor een online cursus is een goede manier om de basisprincipes van het zingen te leren en te oefenen, en om te werken aan verbetering en ontwikkeling als zanger.


Wil jij die online cursus ‘starten met zingen’ volgen?

Je wil starten met zingen maar weet niet waar te beginnen? Je zingt al en wil starten met zangtechniek of je zangtechniek verbeteren? Dan is deze live online cursus ideaal voor jou!


Tijdens 5 wekelijkse zoom sessies leggen we de basis voor je zangtechniek.

We exploreren de stem en zorgen voor handige tools en fijne oefeningen. In elke sessie gaan we dieper in op een aspect van de stem en het zingen. Met mooie visuals en schema’s geven we de achtergrondinformatie die je nodig hebt om te begrijpen hoe je stem werkt en welke zangtechnieken je nodig hebt om vrij, zuiver en flexibel te kunnen zingen.

Tijdens de sessies introduceren we leuke leerrijke oefeningen om deze technieken in te oefenen. No worries, je zal niet met de microfoon aan moeten zingen.

Na elke sessie krijg je een opname van de module, het trainingsschema en de audiofiles van de zangoefeningen. Hiermee kan je op eigen tempo je zangtechnieken moeiteloos inoefenen.

Ook na de cursus kan je met het kwalitatieve trainingsmateriaal blijven oefenen. Door op je eigen tempo te blijven trainen zal je, stap voor stap, je zangtechniek verbeteren en leer je steeds beter je stem (je zang instrument) kennen en beheersen waardoor je steeds zorgelozer zal zingen.


We kregen al heel wat lovende reacties van ex deelnemers die ontzettend blij waren!


Aarzel niet en schrijf je nu in! : https://www.singenzang.com/general-4
Bedankt voor het luisteren! En tot volgende week!


Ciao!


x Laura en Kristine

6 weergaven0 opmerkingen
bottom of page