top of page

EP 68 : Wat jij zal bijleren tijdens de online cursus 'starten met zingen'

Dit is misschien een beetje een ongewone podcast! maar ik geef je in deze podcast al een sneak peak oefening uit de cursus om je te laten horen dat het ontzettend fijn gaat zijn! Dus luister zeker verder, of nog beter! Zing even mee met de oefening uit de online cursus starten met zingen die doorgaat vanaf 8 maart om 19u30! En morgen!! Woensdag 1 maaaaart is er een gratis webinar die je kan volgen! Ook om 19u30!!!

EN DAN NU IETS HEEL BELANGRIJK!!!! MORGEN woensdag 1 maart kan je een gratis webinar volgen over de zangstem met zang oefeningen! Dus schrijf je heeeeel zeker in


Eerst en vooral laat ik je al een oefening horen uit de cursus. Deze is een van de 40 tracks die je zal krijgen wanneer je instapt in onze cursus.


Maar wat wil ik jou aanleren tijdens de online cursus starten met zingen?

  1. Verbetering van zangvaardigheden: Als je hoorbare verbeteringen in je zangvaardigheden, zoals een verhoogde stembereik, verbeterde intonatie en versterkte emotionele uitdrukking,... Je gaat je instrument beter leren kennen.

  2. Verhoogd zelfvertrouwen: Als je zich meer zelfverzekerd voelt over het zingen en je comfortabel voelt om het voor anderen te doen, betekent dit dat de cursus nuttig is geweest.

  3. Vermindering van angst: Als je minder angst voelt voor het zingen, betekent dit dat je op een positieve manier hebt geleerd om te omgaan met het zingen. Je zit wel veilig achter je computer met gesloten microfoon, maar toch krijg je een groepsgevoel! Echt heel fijn om een stapje dichter bij zingen in het openbaar te zetten.

  4. Oefening van specifieke technieken: opwarmen, cool down, hoger leren zingen, de breuk tussen je stemregisters herkennen, je stemplooien beter leren beheersen, ademsteun en nog veel meer!

  5. Nodige kennis verkregen om zelfstandig verder te doen: Als je de nodige kennis en oefeningen hebt gekregen om zelfstandig verder te oefenen en te blijven groeien als zanger, is dit een goed teken! Ik wil dat je hierna de tools hebt om zelf verder te oefenen op de aangeraakte technieken.

Ik beloof je dat al deze dingen aan bod zullen komen tijdens de cursus. Onze vorige cursisten waren alleszins super lovend!


Zo vond Bart :

Zeer leuk concept! Op korte tijd heel veel bijgeleerd over alles wat met zingen te maken heeft. Een echte aanrader wanneer je wilt starten met zingen maar niet weet hoe er aan te beginnen. Hiermee kan je echt aan de slag.


En Marie Liese :

Een heel goede cursus voor beginners, zeker voor mensen met nog wat podiumvrees!


En Igne :

Laura is duidelijk een vrouw die spreekt met kennis van zaken, haar enthousiasme in deze lessen is aanstekelijk.

De bijhorende presentatie zorgt voor duidelijke beelden en overzichten, zo kan je ook na de les herbekijken hoe het ook al weer zat.

Door thuis met de oefeningen, die in de les werden aangeleerd, bezig te zijn, voelde ik al snel dat het zingen steeds beter gaat.

Een aanrader dus als je je stem beter wil leren kennen en gebruiken.


En Inge :

De cursus is heel leerrijk. Het is tof om ook de technische kant van het zingen te begrijpen.

Ik volgde al 1 op 1 zangles bij Laura, dus verschillende delen van deze uitleg kreeg ik al mee maar deze herhaling is echt een must en een aanrader!


En Orelie :

Ik raad deze cursus iedereen aan, hij is geschikt voor beginnende én wat meer ervaren zangers die al zanglessen volgden.

In deze cursus leerde ik op korte tijd veel bij over zangtechniek.

De uitleg van de theorie wordt visueel ondersteund met mooie presentaties en boeiende filmpjes. Het online concept is een meerwaarde.

Tijdens de online sessie leer je de theorie én oefen je deze onmiddellijk in door samen de oefeningen te zingen. Daarna kan je thuis alles herhalen op je eigen tempo.

De interactie met de lesgevers (Laura en Kristine) is heel aangenaam. Ze staan steeds open om al je vragen te beantwoorden.

Het is leuk om te merken dat ik, na deze cursus, meer feeling begin te krijgen met mijn stemplooien, strottenhoofd en klanktrechter.

Kortom, een aanrader!


Online cursus ‘starten met zingen’ - nieuwe reeks start op 8 maart


Je wil starten met zingen maar weet niet waar te beginnen? Je zingt al en wil starten met zangtechniek of je zangtechniek verbeteren?Dan is deze live online cursus ideaal voor jou!


Tijdens 5 wekelijkse zoom sessies leggen we de basis voor je zangtechniek.

We exploreren de stem en zorgen voor handige tools en fijne oefeningen. In elke sessie gaan we dieper in op een aspect van de stem en het zingen. Met mooie visuals en schema’s geven we de achtergrondinformatie die je nodig hebt om te begrijpen hoe je stem werkt en welke zangtechnieken je nodig hebt om vrij, zuiver en flexibel te kunnen zingen.


Tijdens de sessies introduceren we leuke leerrijke oefeningen om deze technieken in te oefenen. No worries, je zal niet met de microfoon aan moeten zingen.

Na elke sessie krijg je een opname van de module, het trainingsschema en de audiofiles van de zangoefeningen. Hiermee kan je op eigen tempo je zangtechnieken moeiteloos inoefenen.

Ook na de cursus kan je met het kwalitatieve trainingsmateriaal blijven oefenen. Door op je eigen tempo te blijven trainen zal je, stap voor stap, je zangtechniek verbeteren en leer je steeds beter je stem (je zang instrument) kennen en beheersen waardoor je steeds zorgelozer zal zingen.


Aarzel dus niet en schrijf je nu in voor de online cursus 'starten met zingen'! : https://www.singenzang.com/general-4Bedankt voor het luisteren! En tot volgende week!


Ciao!


x Laura en Kristine

17 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page