top of page

EP 79 : Met deze zangoefeningen word je een betere zanger, beloofd!Hey lieve zanger!


Welkom bij alweer een nieuwe aflevering van de Sing en Zang Podcast!

Dit zal een wat atypische podcast aflevering zijn. Deze keer zal ik niet zo veel babbelen, maar je krijgt een sneak peak van de eerste module van mijn Vocal Vibes Zangpakket.


Voor degenen die voor het eerst meeluisteren, ik ben Laura Groeseneken. Ik zing al meer dan 15 jaar professioneel en heb opgetreden met artiesten als Ozark Henry, Mauro Pawlowski, Daan, Willy Sommers, Tom Helsen en nog veel meer. In 2018 mocht ik zelfs België vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.


Ondertussen tour ik door de culturele centra van vlaanderen met Sennek: Eurovision Unplugged, waar ik mijn lievelings eurovision songcontewt nummer in een nieuw jasje steek met een jazz trio.


Daarnaast geef ik al ruim 10 jaar individuele vocal coaching en sinds 3 jaar doe ik dat in mijn eigen zangatelier in Leuven.


Wat is Vocal Vibes?

Dit zangpakket heb ik ontwikkeld voor jou en bevatten 5 trainingsschema’s. Deze zing je telkens een week en dan krijg je een moeilijker schema. Vergelijk het een beetje met start to run, of een fitness programma. Want zingen is echt wel intensief en je lichaam en stem (die trouwens spieren zijn) moet je trainen.


Hoe werkt het?

Hiervoor heb ik verschillende oefeningen voor jou gemaakt om het voor jou aangenamer en makkelijker maken om op een doelgerichte manier oefeningen te zingen die je zangstem zullen verbeteren. Want je kan enkel beter zingen door VEEEEEEL te zingen.


Waar kan ik het krijgen?

Het pakket is verkrijgbaar op mijn website en het brengt je na de aankoop naar het platform teachable waar alle audiobestanden en pdf’s beschikbaar voor je zijn. In de pdf’s is er een klein beetje uitleg bij elke oefening. Zo weet je waar je op moet letten en voor de rest is het gewoon heerlijk zalig genieten van zingen!De podcast groeit...

Mocht je vragen hebben, opmerkingen of suggesties, aarzel dan niet om me een berichtje te sturen of feedback achter te laten op een van de podcast platforms. Je kan mijn show notes ook lezen op mijn website www.singenzang.com/podcast


Als je op de hoogte wilt gehouden worden van nieuwe afleveringen, vergeet je dan zeker niet te abonneren en je mag ook altijd commentaar of een review schrijven. Ik zou graag een fijne connectie met je maken, zodat ik je nog beter kan helpen.


Heb je zin gekregen om te zingen? Begint het al te kriebelen? Dan kan je een zangles boeken in mijn zang atelier in Leuven hieronder. Ik ben gespecialiseerd in beginnende zangers. Dit kan trouwens zowel online als offline.


Ik kijk er enorm naar uit om je te begeleiden in de wereld van het zingen.


Tot volgende week, ciao!Laura

Foto : Kristof Spaey

25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page