top of page

NIEUWSFLASH : De geboorte van 'Sing en Zang' tijdens mijn Japanse quarantaine.

Bijgewerkt op: 29 apr. 2020

Omwille van het coronavirus ben ik, net als veel van mijn collega's, plots werkloos. Wat een bummer. En die concerten tijdens de zomer kan ik ook al vergeten. Daarom heb ik besloten om even inspiratie op te doen in Japan. Hopelijk kan ik terug naar België vliegen op 2 juni, zodat ik snel weer het lesgeven mag hervatten.


Online lesgeven is écht niets voor mij. Je mist de nuance en het is een totaal andere beleving. Zingen is erg persoonlijk en lichamelijk. Online verlies je de persoonlijke touch en kan ik niet helemaal inschatten of je optimaal aan het zingen bent.


Ondertussen school ik me wat bij en heb ik zelfs een eigen website ontwikkeld! Nu kan je online lessen boeken of een abonnement nemen. Ook heb ik het aanbod wat uitgebreid. Zo kan je vanaf nu ook muziekinitiatie voor jonge kinderen tot 10 jaar boeken of een persoonlijke les songwriting volgen.


Tot snel!


Laura#zingen #corona #zangles #japan #nieuwelessenreeks #website


288 weergaven0 opmerkingen
bottom of page