top of page

EP 21 : Waarom ik mijn eigen online cursus voor jou aan het maken ben.


#1 : zingen is heel persoonlijk, en zangles volgen is stresserend in het begin.

Je staat in je onderbroek. Het is erg onwennig in het begin. Ik zing altijd met je mee tijdens mijn offline lessen. Daarom heb ik een cursus ontwikkeld met audio waarmee je eerst kan meezingen met mijn stem, dan kan meezingen met de piano en de track en daarna het helemaal alleen kan proberen! Rustig op jou tempo met hulp op jouw niveau!


#2 : je eigen tempo, je eigen ritme

Yes! En wanneer jij het wil. Zeker in deze tijden is alles wat chaotischer en is je agenda een dynamisch gegeven geworden. Met een online traject kan je jouw tempo bepalen. Wanneer je je niet zeker voelt over de online les, dan kan je snel een online of offline sessie met mij inplannen en help ik je verder!


#3 : leuke oefeningen, niet die kale piano oefeningen

Jezus hoe saai was dat?! Nee deze oefeningen zijn met een leuke groove, leuke sounds en hebben de bedoeling om het voor jou LEUK te maken! Ze moeten op liedjes lijken, die je helpen een betere techniek te geven.


#4 : geen abonnement! Eénmalige aankoop en blijvend upgrades naarmate de cursus blijft uitbreiden.

Yes. Ik hou niet van abonnementen. Tegenwoordig is alles een abonnement en voor je het weet heb je elke maand een dure rekening aan niet materiële dingen. Deze cursus koop je 1 keer aan voor een vast bedrag en je blijft updates ontvangen. Je krijgt ook downloadbare MP3’s die je op je gsm kan zetten.


#5 : video met uitleg

Naast die mp3’s krijg je per module een video waarin ik met jou door de oefeningen ga en je uitleg hoe je het best deze oefening uitvoert en waarom je deze oefening moet doen. Als zangleerling kreeg ik vaak niet het antwoord op de waarom vraag. Waarom moet ik met mijn lippen trillen? Waarom moet ik op aaaaaa zingen? Hier geef ik je alle antwoorden in mijn video’s!


#6 : stappenplan met duidelijk doel

Het stappenplan geeft je een handleiding hoe je het beste aan de slag gaat en maakt het overzichtelijk voor jou waar je ergens zit. Zelf heb ik graag het volledige overzicht van een cursus voor ik er aan begin. En het moet ook duidelijk zijn waar het naartoe gaat. Anders kan ik mezelf moeilijker motiveren. Jij ook?


#7 : meer consistentie dankzij een handboek waar je notities mee kan nemen

Jezelf op een correcte manier leren beoordelen hoe je zingt is heel belangrijk in je zangtraject! Want geef toe, we zijn allemaal super streng voor onszelf. Zeker als we onze eigen stem horen! Dankzij het handboek voor je oefeningen kan je notities nemen en aanduiden hoe de training voor jou aanvoelt en of je verbeteringen hoort.


#8 : je zangles word veel effectiever als je die erna boekt. Je hebt al kennis van de basics!

Je gaat sneller vooruit want je kan de video’s eindeloos bekijken. Dat kan je in een les niet... Ook kan je zangles volgen waar en wanneer je maar wilt!


#9 : je bent zelfzekerder na al het oefenen en je weet waar zingen om draait

Zingen is een skill, en die moet je ook onderhouden. Oefeningen helpen je net zoals een danser of een atleet om je in top conditie te houden. Dat is dus net hetzelfde met je stem.


#10 : je moet niet meer naar de zangles na het werk vol stress. Je kan met mij meezingen onder de douche of in de file 😄

Geen excuses meer. En ik ben maar een klik verwijderd van je goesting om te zingen!Schrijf je nu al in voor 200,- voor 5 modules. Dat is 60 euro korting!!! via laura@singenzang.com

Je krijgt zangoefeningen op verschillende niveau’s

Je krijgt 5 zangoefeningen die je kan downloaden voor op je gsm, zo heb je jouw oefeningen altijd bij de hand!

Online les video per module

Blijvende updates37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page