top of page
d95884_730d4339aefe4d908624ac56d34df706~mv2.jpg

SING & ZANG

Genieten van zingen

Over Laura

Professionele Zangeres

Laura Groeseneken is een getalenteerde zangeres, songwriter en vocal coach uit Leuven. Ze heeft een indrukwekkende carrière als soloartiest en leadzangeres van verschillende bands. Als vocal coach gebruikt ze haar ervaring als professionele zangeres en voice-over artiest om haar studenten te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Ze heeft haar online vocal coaching platform genaamd "Sing en Zang" en biedt er online cursussen en programma's aan om zowel het technische, emotionele als mentale aspect van zingen te verbeteren.

Laura heeft België vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival in 2018 onder de naam SENNEK met het nummer 'a matter of time' en heeft samengewerkt met bekende Belgische artiesten zoals Alex Callier en Ozark Henry.

Kortom, ze is een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren zangers die hun zangvaardigheden en zelfvertrouwen willen verbeteren

insta-removebg-preview.png
Parenting

Frequently Asked Questions

Antwoorden op de meest gestelde vragen over zang coaching bij Sing en Zang.

Wat als ik ziek of afwezig ben?

Als je verkouden bent, of je hebt een hese stem kan je natuurlijk niet zingen. Als je dit 24u op voorhand laat weten dan kan je je sessie verplaatsen. Bij aankoop van een 10 beurten traject mag je 2 keer een les verzetten als dit op voorhand is besproken. Als je niet komt opdagen, of je laat binnen 24 uur weten dat je niet komt moet ik je zangles toch aanrekenen.

Hoe kan ik online zangles volgen?

Met een computer met een ingebouwde camera zit je al goed. De lessen gaan door via Zoom.

Het is handig om deze te installeren voor we aan de slag gaan.

Waarom ik zoom gebruik? Omdat dit het vergader programma is met de beste geluidskwaliteit.

Heeft het zin om slechts 1 uur zangles te volgen? Of is dat te weinig?

Het heeft altijd zin om zangles te volgen al is het maar een uur.

De impact van een les hangt af van wat je er achteraf mee doet; of je regelmatig oefent en of je alles goed blijft onderhouden.

Als je wil leren zingen is regelmatig oefenen en je stem onderhouden erg belangrijk.

Als je op korte tijd veel vooruitgang wil maken kom je best om de week à twee weken langs zodat je gemotiveerd blijft om dagelijks te oefenen.

Daarom raad ik een reeks van 10 lessen aan als je start met zingen.

Moet ik het 10 beurten traject in 10 weken vlak na elkaar nemen?

Als je goed op voorhand weet dat je bv op vakantie bent, dan plannen we dit in. Maar om te leren zingen en vooruitgang te boeken volg je best om de week of 2 weken les. Daarom is het het beste om het traject heel gebald en vlak na elkaar te plannen. Dan is het rendement van je coachings het grootste. Trust me, je zal dit zelf merken eens je start! Je 10 lessenkaart is 3 maanden geldig.

Kan ik ook een half uur zangcoaching volgen?

Nee, ik ben hiervan afgestapt omdat een half uur te kort is.

Tijdens een les warmen we samen de stem op en werken we aan oefeningen en een liedje.

Op 30 minuten is dit onmogelijk, tenzij je op voorhand al goed opgewarmd bent. Maar dat is voor beginnende zangers niet evident om dat alleen correct te doen.

Om de kwaliteit van mijn lessen te garanderen raad ik aan om wekelijks 1 uur les te volgen. Dit is het meest efficiënt en je boekt dan het snelste resultaat!

bottom of page