top of page

Ben jij er klaar voor? 

Zuiver & Puur 
Zingen

Veilig thuis
de perfecte toon vinden

Ben jij op zoek naar die perfecte toon?

Daar help ik je graag mee.

 

Met open armen en een groot verlangen ben ik er om je op weg te helpen met jouw zangavontuur. Met deze online zangcursus is het mijn bedoeling dat je een nieuwe dimensie van jouw stem ontdekt. Je gaat liefdevol en zonder negatieve gedachten naar de juiste toonhoogte luisteren en laat ze daarna op een veilige manier uit je stem laten stromen.

 

Je zal merken hoe snel je die juiste toon vindt met deze nieuwe inzichten. Je gaat zingen met een hart vol zelfvertrouwen en diepgaande emotie, helemaal verbonden met je lichaam en die geweldige klanken die je kan zingen.

Van gestresst een nummer zingen naar

zingen met flow en concentratie.

Van jezelf altijd neerhalen naar jezelf en je zangstem leren vertrouwen

Van zingen in verlegenheid naar zingen met emotie en diepgang

Foto van Laura Groeseneken

Van jezelf judgen naar open staan om fouten te maken en er uit te leren.

Van amper details horen naar een muzikaal oor ontwikkelen

Van zoekend naar die juiste toon naar een stappenplan om zuiver te zingen

Over Laura 

Laura Groeseneken, bekend als Sennek, is een gepassioneerde Belgische zangeres en songwriter. Ze deelt haar liefde voor muziek als vocal coach, waar ze anderen inspireert en begeleidt. Als deelnemer aan het Eurovisie Songfestival in 2018 en door haar samenwerking met Ozark Henry, heeft ze haar muzikale horizon verbreed en waardevolle ervaring opgedaan. Ze doet niets liever dan mensen helpen door middel van muziek en zang.

Orelie

De theorie werd visueel heel duidelijk ondersteund met mooie slides en boeiende filmpjes. Kortom, ik zou deze cursus iedereen aanraden, zowel beginnende zangers als diegenen die reeds (privé)zanglessen hebben gevolgd.

Marie Liese

"Een heel goede cursus voor beginners, zeker voor mensen met nog wat podiumvrees!"

Bart

“Zeer leuk concept. Op korte tijd heel veel bijgeleerd over alles wat met zingen te maken heeft. Een echte aanrader wanneer je wilt starten met zingen maar niet weet hoe er aan te beginnen. Hiermee kan je echt aan de slag."
116720075_328058395017764_2836582249821581968_n kopie_edited.jpg

De online cursus die je
nog niet vond...

Ben je een beginnende zanger en heb je nog nooit zangles gevolgd? Of volgde je al zangles maar begreep je niet goed hoe alles nu precies in elkaar zit? Dan is deze cursus ideaal voor jou. Of je nu klassieke zang, musical of pop wilt zingen. We gaan hier echt naar de basics en de fundamenten van je zangstem. Een goede basis die van jou een zelfzekerder zanger zal maken en misschien wel een stap durft te zetten naar een lokaal koor of open mic.

Wat kan je van 'Zuiver & Puur Zingen' verwachten?

Wat?

een online traject van ongeveer 5 weken waarbij we samen ons zullen verdiepen in jouw stem. Met hele handige oefeningen, inzichten en tools. Samen gaan we na waar jouw zangprobleem zit en hoe je met handige tructjes en oefeningen kan overkomen. Als lid van de Test & Transform Tribe kan je deze cursus volgen aan een extreem laag tarief en geef je feedback om de cursus te verbeteren.

Wanneer?

Het traject start op 15 februari 2024. Een frisse start van het nieuwe jaar!

Hoe?

Elke week komt er een nieuwe module met nieuwe oefeningen en inzichten online. Dankzij video's met duidelijke visuals en tools krijg je meer inzicht in je eigen stem. De boeiende oefeningen geven je de drijfkracht om elke dag te oefenen op de nieuwe inzichten.

116260335_407279340245222_7799000283301435359_n kopie.jpeg
_MG_0438.jpg

De antwoorden op jouw vragen

Werkt dat wel, zo online zingen?

Ja, online zangles kan effectief zijn. Het biedt flexibiliteit, een ruimere keuze aan docenten, opname- en terugluistermogelijkheden, is vaak kosteneffectiever, biedt directe interactie via videoconferenties, toegang tot extra bronnen en een comfortabele leeromgeving. Een betrouwbare internetverbinding en kwalitatieve apparatuur zijn belangrijk voor de beste ervaring

Ik zing al zuiver, is deze cursus dan wel iets voor mij?

"Zuiver en Puur Zingen" is een online zangcursus die is ontworpen om zangers van alle niveaus te helpen hun stemvaardigheden te verbeteren en hun zangtechnieken te verfijnen.

Heb ik speciale apparatuur of software nodig?

In principe heb je alleen een computer of mobiel apparaat nodig met een internetverbinding. Een goede koptelefoon of oordopjes kunnen handig zijn, maar zijn niet strikt noodzakelijk. Ook is het leuk moest je investeren en een externe microfoon voor tijdens de live sessies. Maar dit is geen must.

Kan ik vragen stellen of hulp krijgen tijdens de cursus?

Ja, er zal een mogelijkheid zijn om vragen te stellen en feedback te krijgen. Dit kan worden gedaan tijdens de online one-on-one of mogelijk via e-mail.

Hoeveel kost het traject van Zuiver en Puur zingen?

Het traject lanceert nog maar voor de eerste keer en is daarom aan een speciale Test & Transform Tribe prijs voor jou beschikbaar, namelijk maar 69 euro ipv 129 euro!

Zijn er oefeningen of huiswerkopdrachten?

Ja, de cursus zal waarschijnlijk oefeningen en opdrachten bevatten om je te helpen de geleerde technieken in de praktijk te brengen en je voortgang te meten.

Wat als ik niet tevreden ben met de cursus?

Mijn belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de cursus. Als je echter niet tevreden bent, kun je in aanmerking komen voor een terugbetaling binnen de geldende voorwaarden.

Kan ik de cursus op mijn eigen tempo volgen?

Ja, je hebt de vrijheid om de cursus op je eigen tempo te volgen en de lessen zo vaak te bekijken als je wilt binnen de toegestane toegangsperiode.

Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?

Je hebt gedurende 3 jaar toegang tot alle cursusmateriaal. Je kan de oefeningen ook downloaden.

Kan ik de cursus op mijn mobiele telefoon bekijken?

Ja, de cursus is toegankelijk op zowel desktop- als mobiele apparaten. Je kunt de lessen bekijken waar en wanneer het jou uitkomt.

Kan ik extra ondersteuning krijgen als ik vastloop bij een bepaalde oefening of concept?

Natuurlijk! Ik werk momenteel alleen, en doe alles dus zelf. Daarom kan het soms wat langer duren voordat er voor alles een oplossing is. Maar ik wil je zo goed en zo veel mogelijk helpen waar nodig is!

Moet ik noten kunnen lezen om aan deze cursus te kunnen deelnemen?

Nee. Het is geen must. Je krijgt duidelijke mp3’tjes en visuele beelden. Er worden amper muzieknotaties gebruikt in deze cursus.

Biedt deze cursus ook begeleiding bij het selecteren van geschikte nummers om te zingen?

Zeker weten! We bieden advies en suggesties voor het kiezen van nummers die passen bij jouw stem en stijl.

Wat gebeurt er als ik na de cursus extra hulp nodig heb?
We moedigen voortdurende groei aan. Na de cursus kun je mogelijk deelnemen aan gevorderde cursussen of individuele coachingssessies boeken

bottom of page