top of page

Doe jij ook mee?

Vocal Vibes

Train een sterkere stem
in 5 weken

Heb je ooit gewild dat je beter kon zingen, maar voelde je je overweldigd door de saaie zangoefeningen die er zijn?
Wel, dan heb ik iets voor je:

Vocal Vibes, een 5-weken durend trainingsprogramma dat je leert je stem beter te beheersen en te trainen!

Plezier in Zingen

 Weg met saaie oefeningen. Met Vocal Vibes zing je met plezier. Het is tijd om de fun terug te brengen in je zangsessies.

Diverse Zangoefeningen

Niet alleen saaie toonladders. Vocal Vibes bevat  diverse oefeningen die gericht zijn op verschillende technieken
van zingen
.​

Zangeres Laura Groeseneken Sennek in de opnamestudio

Gerichte Training

 Geen willekeurige oefeningen meer. Vocal Vibes leidt je door een gestructureerd programma gedurende 5 weken. Elke week staat in het teken van iets nieuws, zodat je weet waar je aan werkt.

Flexibel Leren

Pas Vocal Vibes aan jouw drukke schema aan. Met 24/7 toegang tot de online modules, bepaal jij wanneer je oefent.

Over Laura 

Laura Groeseneken, bekend als Sennek, is een gepassioneerde Belgische zangeres en songwriter. Ze deelt haar liefde voor muziek als vocal coach, waar ze anderen inspireert en begeleidt. Als deelnemer aan het Eurovisie Songfestival in 2018 en door haar samenwerking met Ozark Henry, heeft ze haar muzikale horizon verbreed en waardevolle ervaring opgedaan. Ze doet niets liever dan mensen helpen door middel van muziek en zang.

Marie Liese

"Een heel goede cursus voor beginners, zeker voor mensen met nog wat podiumvrees!"

Bart

“Zeer leuk concept. Op korte tijd heel veel bijgeleerd over alles wat met zingen te maken heeft. Een echte aanrader wanneer je wilt starten met zingen maar niet weet hoe er aan te beginnen. Hiermee kan je echt aan de slag."
d95884_730d4339aefe4d908624ac56d34df706~mv2.jpg

De zangoefeningen die je zonder moeite en met veel plezier blijft oefenen

Vocal Vibes is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar toffe zangoefeningen die duidelijk en plezierig waren. Soms vond ik wel eens saaie piano oefeningen, maar dan snapte ik niet helemaal wat ik nu eigenlijk aan het trainen was met mijn stem. En zo is dus dit 5 weken durende zangtrainingsprogramma tot stand gekomen.

Het is niet zomaar een hoop oefeningen; het is echt bedoeld om je stem te trainen, sterker te maken en beter te leren kennen. Want, eerlijk gezegd, geloof ik dat je pas écht beter wordt in zingen door gewoon veel te zingen. Met Vocal Vibes wil ik je de tools en het plezier geven om op 5 weken tijd meer uit je stem te halen. Want laten we eerlijk zijn, zingen is niet alleen een skill, het is ook gewoon super tof om te doen.

Wat kan je van 'Vocal Vibes' verwachten?

Wat?

Vocal Vibes is een 5-weken durend zangtrainingsprogramma dat is ontworpen om je zangvaardigheden te verbeteren door middel van leuke en gerichte oefeningen.

Wanneer?

Het programma is flexibel en past zich aan jouw schema aan. Je hebt 24/7 toegang tot online modules, zodat je op je eigen tempo kunt leren.

Hoe?

Verwacht plezierige zangoefeningen en pdf's met trainingsschema's die stap voor stap gericht zijn op verschillende aspecten van zang. 

Waarom?

De missie van Vocal Vibes is om duidelijke en plezierige zangoefeningen aan te bieden, zodat je je stem kunt trainen, sterker maken en beter leren kennen.

Wie?

Het programma staat open voor iedereen die zijn zangstem wil verbeteren, van beginners tot gevorderden

116260335_407279340245222_7799000283301435359_n kopie.jpeg
_MG_0464.jpg

De antwoorden op jouw vragen

Wat is Vocal Vibes?

Vocal Vibes is een 5-weken durend zang trainingsprogramma dat is ontworpen om zangers van alle niveaus te begeleiden en hun zangvaardigheden te verbeteren met plezierige, gerichte oefeningen.

Hoeveel kost Vocal Vibes?

Vocal Vibes kost maar 39,- euro inclusief btw. Dit doe ik omdat ik het plezier van zingen voor iedereen toegankelijk wil maken. Je krijgt naar mijn mening veel waarde voor een kleine prijs om eens te proeven van het zingen en hoe ik te werk ga. Omdat ik zelf besef dat individuele zangles voor sommigen een hap geld is wil ik met deze cursus veel waarde bieden en zangles toegankelijker maken voor iedereen.

Voor wie is Vocal Vibes bedoeld?

Vocal Vibes is geschikt voor zangers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden, die hun stem willen versterken en hun zangvaardigheden willen verbeteren.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma loopt voor een periode van 5 weken, met wekelijkse modules die je in je eigen tempo kunt volgen. Je krijgt levenslang toegang tot het materiaal.

Wat maakt Vocal Vibes uniek?

Vocal Vibes onderscheidt zich door het aanbieden van leuke, diverse zangoefeningen die gericht zijn op verschillende aspecten van vocale techniek, begeleid door ervaren vocal coaches.

Hoe kan ik deelnemen aan Vocal Vibes?

Om deel te nemen, koop je het pakket aan via de link op deze website. Na betaling krijg je toegang tot de online modules op het platform teachable met een persoonlijke login en wachtwoord en alle benodigde informatie.

Heb ik eerdere zangervaring nodig?

Nee, Vocal Vibes is toegankelijk voor alle niveaus, inclusief beginners. De oefeningen zijn zo opgesteld dat zowel beginners als meer ervaren zangers er profijt van hebben.

Zijn er specifieke vereisten voor deelname?

Nee, er zijn geen specifieke vereisten. Vocal Vibes is ontworpen voor iedereen die zijn zangvaardigheden wil verbeteren en zijn stem beter wil leren kennen.

Kan ik het programma op mijn eigen tempo volgen?

Ja, je hebt 24/7 toegang tot de online modules, zodat je het programma op jouw eigen tempo kunt doorlopen.

Biedt Vocal Vibes persoonlijke begeleiding?

Neen, dit traject kan je zelf op je eigen tempo volgen. Indien je vragen hebt kan je altijd mailen naar laura@singenzang.com en als je zin hebt gekregen om zangles te volgen dan kan dat door eenvoudigweg een individuele sessie te boeken via deze website.

Wat als ik vragen heb die niet in de FAQ staan?

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Laura door te mailen naar laura@singenzang.com

bottom of page